Innovatieve oplossing voor burnout

The Next Level in treating Burnout

Innovatieve oplossing voor burnout

mei 24, 2018 Kennismaken Nederlands 0

Kennismaking

Braindocathome.nl is een consortium van therapeuten en medisch en technologisch specialisten, die samenwerken om een nieuwe en slimme oplossing voor burn-out te ontwikkelen. Deze oplossing geeft een duurzaam en sneller resultaat en wordt bereikbaar gemaakt voor een grote groep patienten.Burn-out krijgt een steeds grotere invloed op het Nederlandse gezinsleven en op de samenleving. Wij vinden dat de tijd rijp is voor een verandering. Het wordt tijd dat burn-out serieus wordt genomen.

Hulp gevraagd

Bijna iedere Nederlander kent wel iemand in zijn omgeving die burn-out heeft of heeft gehad of hij/zij is zelf arbeidsongeschikt (geweest) als gevolg van een burn-out of heeft klachten.

Graag komen wij met jullie in contact. Wij hebben jullie verhalen nodig en jullie hulp. Als jullie je gegevens doorgeven bij: “Stay updated”, dan houden wij jullie op de hoogte van onze vorderingen.

Maak je geen zorgen: wij houden zelf ook niet van spam. Dus wij zullen geen lawine aan mails over jullie uitstorten.

Als je graag informatie of ervaringen wilt delen, dan kan dat ook op deze pagina, onder dit blog, of neem rechtstreeks contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Team Braindocathome.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.